Despre noi


SCURT ISTORIC

Intreprinderea Tehnica Medicala - ITM AMIRO SA Bucuresti este o societate comerciala cu capital integral privat, romānesc.
ITM AMIRO SA are ca obiect principal de activitate productia si comenrcializarea de tehnica medicala diversa, cu domeniul de excelenta in aparatura medicala de sterilizare, mobilier medical si instrumentar medical.
Urmarind sa vina mereu in intampinarea clientilor sai si a cerintelor pietei, compania a modernizat si diversificat gama de produse pe care le realizeaza, introducand in oferta produse noi, din care : sterilizatoare in aer cald si abur de capacitati mici si medii, mobilier pentru cabinete medicale si spitale, paturi pentru terapie intensiva.
Compania noastra urmareste o continua modernizare a produselor, cresterea calitatii si servicii de punere in functiune si service la utilizator.


AUTORIZARI

Intreprinderea Tehnica Medicala AMIRO S.A. este autorizata de catre Ministerul Sanatatii pentru proiectarea si fabricarea de: instrumentar medical, aparatura medicala, mobilier medical echipari de autosanitare, spitale mobile de campanie, cat si pentru reparatii si intretinere a acestor game de produse.
Intreprinderea Tehnica Medicala AMIRO S.A. lucreaza in Sistemul de Asigurarea Calitatii conform ISO 9001 / 2001, conform certificatelor emise de ROCERT si IQ Net.
Intreprinderea Tehnica Medicala AMIRO S.A. si personalul tehnic sunt autorizati ISCIR pentru proiectare, productie, montare, reparatii si intretinere instalatii sub presiune din domeniul medical.

MISUNEA, VIZIUNEA SI VALORILE

MISIUNEA

Sa producem aparatura si instrumentar medical de calitate ireprosabila, fiabile, durabile si moderne. Sa actionam intotdeauna in directia dorintelor si cerintelor sectorului medical. Sa fim un partener strategic pentru reabilitarea si dezvoltarea industriei si a serviciilor medicale.

VIZIUNEA

Sa devenim unul dintre cei mai importanti producatori de tehnica medicala din Romania. Sa fim recunoscuti pentru calitatea si fiabilitatea produselor noastre. Sa aducem produsele noastre la nivelul calitativ al produselor similare de pe piata internationala.

VALORILE

 -Management profesionist, cu experienta vasta in conducerea afacerilor
 -Personal tehnic de specialitate experimentat
 -Filozofia muncii in echipa
 -Respect si seriozitate in relatiile cu partenerii de afaceri
 -Flexibilitate si adaptabilitate la cerintele pietei